"Том и Джери" и първи трейлър на филма

От доста време знаем, че Warner Bros. готвят нов филм за "Том и Джери", в който любимите ни котка и мишка ще бъдат анимирани, но хората ще бъдат съвсем истински.

И понеже попадаме в едно от многото поколения, които са израснали с Том и Джери, няма как просто да не се вълнуваме. През лятото видяхме и постер на филма, който ни подгря. Е, вече можем да видим и пълен трейлър.

От него разбираме, че след години съвместен живот Том и Джери решават да се разделят и да поемат по различни пътища. И така Джери се озовава в огромен хотел в Ню Йорк, където си гледа живота.

Но става пречка, когато Кайла (Клои Грейс Морец) бива нагърбена със задачата да организира сватба в хотела. Наличието на мишка обаче някакси не се връзка. Ето защо тя наема вечният враг на мишките - котка.

И да, тази котка е именно Том. Покрай старата им вражда обаче двамата ще трябва да се научат да работят в екип, защото някой в хотела наистина им желае злото.

Признаваме, че откъм сюжет ни се струва интересно, но поне за момента оставаме леко резервирани към начина, по който изглеждат Том и Джери. И по-точно, че анимацията е на фона на реални обекти, което я кара да изпъква по един леко странен начин. Но все пак "Том и Джери" ще се гледа задължително.

Премиерата на "Том и Джери" е насрочена за 2021 г.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини