5 двойки зодии, които са обречени да си изневеряват

Вярвате или не, но според астролозите има няколко двойки зодии, които трудно ще създадат здрава връзка. Дори отиват по-далеч – те са обречени да си изневеряват.

Това не означава, че трябва да избягате от избраника си, ако двойката ви е изложена на звезден риск. Но все пак си струва да се разгледат особеностите на комбинацията от темпераменти.

Овен и Телец
Тези два знака се привличат незабавно. Началото на връзката е подобно на тази от филма „Петдесет нюанса сиво“, където не само пламва страст между главните герои, но се установява силна емоционална връзка. Овенът обаче не е готов да посвети живота си само на един човек, обича да експериментира. Телецът, от друга страна, се стреми да защити семейното огнище и стабилните отношения с избраника си. Оттук и неразбирането, в резултат – предателство и изневяра. В същото време не само Овенът може да се промени. Телецът също може да кръшне, но единствено като отмъщение.

Близнаци и Везни
И двата знака са представители на елемента въздух. Те лесно се сближават и допълват. Близнаците са спокойни, с невероятно чувство за хумор. Везните са добре възпитани, приятни за разговори, но с един недостатък – те са способни да се привържат много силно към партньора. Подхожда ли тази опция на активните и понякога отнесени Близнаци? Невинаги! Затова понякога Близнаците изневеряват, като причината е да си създадат нови емоции и впечатления. Освен това представителите на този знак обикновено твърдят, че изневярата е само физическа и емоционално те винаги са заедно с любимия човек. Но дали той е съгласен на подобна развръзка?

Скорпион и Риби
Изглежда, че тези два знака са идеални един за друг. Водата е елементът, който ги обединява и химията между Скорпион и Риби буквално настъпва от първото докосване. След известно време обаче нещо може да се обърка и партньорите да се променят. Защо? Изисканите Риби са възхитени от подчертаната сексуалност на противоположния пол, а и Скорпионът по природа обича секса и новите трепети.

Лъв и Стрелец
Огънят е елемент, който не само обединява тези знаци, но буквално добавя огън в отношенията. Лъвът е лидер по природа и царски изисква ентусиазирано отношение към личността си от своя избраник. Той е в състояние буквално да заключи другата половина в къщата, да я подчини. Готов ли е активният и общителен Стрелец за това? Никога! Той ще се срещне с приятели, ще прекара време извън четирите стени, ще се изплъзне от контрол. Прелюбодейството също е възможно.

Рак и Козирог
Представителите на тези знаци принадлежат към различни елементи: Рак – вода, Козирог – земя. Изглежда, че противоположностите се привличат. Но понякога се случва обратното. Ракът обича романтиката във връзките, вниманието и красивите ухажвания. Козирогът е по-близо до земните и видими прояви на привързаност, например финансовият компонент. Той ще се радва да създаде идеални условия за живот. В един момент Ракът може да се отегчи и да започне да търси признаци на внимание отстрани.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини