Гей-обществото в България наяве!

Точно на 5 август 2009 г. излиза първата книга посветена на хомосексуалистите в Бългрия. Тя ще бъде издадена от "Интермедия Груп” в значителен тираж, който засега няма да бъде огласяван.

Книгата наречена "Тайните на гейелита в България” е дело на легендарния и колоритен рок-музикант Ицо Петрофф (автор на музика и текстове и изпълнител на рок-музика, а в последните години мениджър и председател на "Мusic Stars” – б. а.), в съавторство със Светлана Терзиева – Сесил!

В книгата са преплетени, не самоцелни и търсещи евтина сензация скалъпени приказки от "1001” нощи, а reality-истории свързани с бележити личности, но и техния принос в културния и обществен живот на България.

Действителната идея на Ицо Петрофф е чрез похватите на масовата култура да припомни на българите по света и у нас за бележити и легендарни личности като Георги Парцалев, Емил Димитров, Чавдар Драгойчев, Леа Иванова и Еди Казасян, Лили Иванова, Генко Генов, Атанас Баев, Людмила Живкова, проф. Владо Каракашев и още много други, избутани в кюшето на забравата и незнанието на днешното турбо - чалга - фолк поколение!

Разбира се не са забравени и знаковите фигури на нашумели подземни босове, част от съвременната история на БГ!

Целта на издатели и автори е книгата да бъде разпространявана не само у нас, но и по света!

Вече са направени заявки за значителен тираж в Канада, Англия и Америка от българската диаспора там! Интереса от страна на емигрантите извън България продължава!...

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини