Ивайловградският съд оголен до шушка от Ковид, тотално спря работа

Ковид-19 оголи съвсем Районния съд в Ивайловград откъм състав.
От там обявиха, че работата се преустановява тотално заради временна нетрудоспособност на всички деловодители и съдебни секретари, наред с установен положителен случай на съдебен служител с Ковид- 19 и друг поставен под карантина от РЗИ.

Предприети са необходимите действия за цялостна дезинфекция на сградата на Съдебна палата. Затова днес съдът остава затворен.

Всички насрочени за разглеждане в открити съдебни заседания дела за периода от 23 до 27 ноември са отсрочени за нова дата с ново призоваване на страните.

За тази седмица, поради липса на канцелария, се преустановява приемането на входяща и изходяща кореспонденция по делата, както и всички дейности, свързани с издаването на свидетелства и справки за съдимост, административната, счетоводна работа и съдебно – изпълнителната дейност. За срока на дезинфекцията няма да бъдат обслужвани граждани и упълномощени от тях адвокати.

Нормалният работен процес в сградата на Съдебна палата – Ивайловград ще бъде възстановен на 30-ти ноември.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ис
    Исмаил
    3 -2
    16:17, 23 ное 2020
    Дано са разпуснати в неплатена да не са в тежест на държавната!
    • Хо
      Ходжата на ГРОБ/ДПС
      0 0
      00:21, 24 ное 2020
      ний нашите хора си ги храним
      ---
      вий обикновените турци му мислете
  • 2
    Ре
    Редник
    1 -1
    17:03, 23 ное 2020
    Преди много години служих в Ивайловград, кашишкото поделение. Фатмак ми беше един изрод с-на Вълканов. А имаше и един друг старшина Терзийски, който пък беше прекрасен човек. С това съм ги запомнил.
    • На
      Наблюдател
      0 -1
      18:33, 23 ное 2020
      И нашия резидент е фатмак и взима по 15 бона всеки месец.
    • Ре
      Редник
      3 0
      18:39, 23 ное 2020
      А ******* колко взема? Този, пожарникаря. Радев е пилот-изтребител първи клас. Генерал. Където е учил е бил винаги пълен отличник.Даваш ли си сметка колко сме жалки аз и ти спрямо него.
  • 3
    Го
    Гост. Нерегистрирани.
    0 0
    22:06, 26 ное 2020
    Учени на България не ще Бочко. Той си е живковист, а не комунист. Важно е да умееш да се подмазваш, а бочко го умее и владее. Ивайловград е гербаджийски град. Те са ограбени, след 9 септември. Плакали милите след като им взели каруците, овцете, кравите. Взели им най важното. Бравите, демек животните. Анти са. Не искат бай Тошо. Но и днес с коронавируса май никой не е зс обичане. Да им вземат парите и ги оставят на 199 хиляди и останалото в БНБ, барабар с парите на еасил, мустака, черепа и сички айдуци
Последни новини