Мъж и жена са намерени убити във вила в Шумен

Във вила в местността "Под манастира" в Шумен са намерени убити с хладно оръжие мъж и жена - на 75 и на 68 години. Това съобщиха пред журналисти директорът на ОД на МВР Ялчън Расим и окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева.

Сигналът за намерените два трупа е подаден в дежурната част на полицията в Шумен в 13.30 часа днес. В момента се прави оглед, уточни Расим.

Маргарита Георгиева каза, че засега няма заподозрян. Започнато е досъдебно производство, на този етап - за убийство на две лица. Освен оглед на местопроизшествието, се разпитват и свидетели. Предстоят и оперативно-издирвателни работи. Действията по разследването продължават под надзора на Окръжната прокуратура в Шумен. Касае се за много тежко престъпление, отбеляза Георгиева.

Тя уточни, че в частен имот мъж и жена, които са семейство, са намерени мъртви от техни близки, след като са получили информация, че вилата е с разбита врата. Предстои да бъде изяснено дали е така, понеже е малко странно заключването й, както и дали е извършен грабеж. Предстои да бъде изследван и изяснен статутът на имота, и собствениците му, допълни Георгиева, която е и административен ръководител на Окръжната прокуратура в Шумен.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ша
    Шайка
    3 0
    19:20, 23 ное 2020
    Браво на каскетаджийката, която успешно бори битовата престъпност.
Последни новини