Дженифър Лопес спретна специално парти за рождения ден на майка си

Дженифър Лопес винаги поставя семейството на първо място и затова никак не е изненада, че тя направи специално парти по случай рождения ден на майка си.

Гуадалупе беше напълно изненадана, когато отвори вратата на дома на дъщеря си, а там я чакаше цялото семейство, което изкрещя „Честит рожден ден“. Милото видео беше споделено в социалните профили на Джей Ло, на което се вижда как Алекс Родригес и други членове на семейството нямат търпение да прегърнат Лупе и да ѝ изкажат своите най-добри пожелания. Въпреки че партито беше малобройно заради продължаващата пандемия, то със сигурност е било изключително ценно за рожденичката.

„Честит 75-и рожден ден на моята прекрасна майка! Обичам те много. Всички те обичаме. Ти си дефиницията на младолик и неостаряващ човек. Благодаря ти за безкрайната любов, енергия, подкрепа и за това, че си ти. Винаги ще те обичам“, написа Лопес под видеото. Освен че организира прекрасна вечеря, изпълнителката успя да се свърже и с останалите членове на семейството, които не присъстваха на партито. Тя също така е поръчала няколко ротативки за празника, тъй като Лупе е голям техен фен.

Източник: Tialoto

Коментари в сайта

Последни новини