Млада жена е в кома и с опасност за живота след побой

Жена на 21 години е в областната болница в кома и с опасност за живота след побой. Тежкият инцидент е станал на 31 декември, но от ОД на МВР съобщават за него днес.

Сигналът в полицията е постъпил в 19,00 часа в последния ден на миналата година от дежурния лекар в Центъра за спешна медицинска помощ в Габрово. Лекарят съобщил, че същия ден около 13,30 часа техен екип е посетил адрес на улица "Ангел Кънчев", където била намерена млада жена в безсъзнание. Тя била откарана в областната болница "Д-р Тота Венкова", където при преглед със скенер са установени множество хематоми и кръвоизлив в мозъка в резултат на нанесен побой.

Впоследствие жената е изпаднала в кома и сега е с опасност за живота. При разследване криминалистите са задържали двама младежи на 18 и на 22 години, както и 34-годишна жена от Габрово, които били съпричастни към извършеното престъпление.

Работата по случая продължава, в районното полицейско управление е започнало досъдебно производство за престъпление по член 129, алинея 1 от Наказателния кодекс, който третира причиняване на средна телесна повреда, а законът предвижда лишаване от свобода до пет години.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини