Асеновградчани могат да се възползват от възможността за онлайн отправяне на предложения за Общия устройствен план

На 14.01.21 г. ( четвъртък )  от 15:00 ч. ще се проведе обществено обсъждане на предварителния проект на Общ устройствен план (ОУП) на града и прилежащите му землища.

Дискусията ще се състои в зала 601 - на VI етаж в сградата на общинската администрация, намираща се на площад "Академик Николай Хайтов" №9.

Общественото обсъждане ще се проведе при строго спазване на въведените противоепидемични мерки.

Поради усложнената епидемиологична обстановка, от общинската управа на Асеновград призовават заинтересованите асеновградчани, при възможност, да изпращат онлайн своите въпроси, предложения и коментари.

Материалите и схемите към проектното предложение на ОУП са на разположение на гражданите, всеки работен ден от 08:30 ч. до 16:30 ч. в "Информационен център" на общинската администрация. Същите са публикувани и на интернет страницата на община Асеновград -  https://www.asenovgrad.bg/bg/saobshteniya/obyavlenie-za-provezhdane-na-obshtestveno-obsazhdane-na-predvaritelen-proekt-na-obsht-ustroystven-plan-na-gr-asenovgrad-i-prilezhashtite-mu-zemlishta .

Предложения по електронен път може да се отправят писмено по няколко начина - на e-mail: obstina@assenovgrad.com и на Порталът за сигнали, предложения и въпроси: https://signals.asenovgrad.bg/ .

Съгласно разпоредбите на Министерството на здравеопазването за ограничаване разпространението на коронавируса, по време на общественото обсъждане в залата ще могат да влязат не повече от 30 души.

В случай, че желаещите да присъстват са по-голям брой от посочения, то те ще бъдат допускани на етапи през определен период от време, а останалите ще изчакват отвън.

В тази връзка, ръководството на община Асеновград апелира гражданите да се възползват от предоставените им възможности за онлайн подаване на предложения, касаещи ОУП.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини