15 °C

Шестима нови позитивни с Ковид в Хасковска област

За последното денонощие на територията на хасковска област са регистрирани 6 нови положителни случаи на коронавирусна инфекция. В страната, доказаните като позитивни  през последните 24 часа, са пет процента от направените 4628 теста.

В  Хасковска община позитивни са четирима, в  Димитровград и Стамболово по един.

  Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 4304. Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 118. На домашно лечение са 919 души, починали са 271 и напълно излекувани - 2996 души.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ан
  Ани Стоянова а.к.а Лени Смол
  0 -2
  20:18, 17 яну 2021
  Здравейте, групичка. Днес, като една работна булка…. и мама, СИ НАготвих 4 уникалнички тави с кисело зелИ. Първо, СИ нарязах зелИто и СИ го запържих, след това СИ добавих доматки от градината на майкини и малко дафинов лист, който нашмулих по време на лятната ваканция на Тасос, после любовникът на ДесислИва, ми донесе домашна рИкия и следващите няколко часа ми се губят. Помня само, че щях да чистя петната от собственото си повръщано от миналия локдаун, но още са си там, вероятно съм изпаднала в несвяст. Сега съм се отдала на заслужен вурст и размисъл. Тези от вас, които следят драмата ми, знаят, че трудовото ми правоотношение с ливада север бе разтрогнато преди месец (събитие, което бе шумно отразено в социалните мрежи) с истерии, тръшкане, сълзи, клетви и сополи от едната страна и огромно облекчение и шумни веселби от другата. (Групичка, ще ми липсвате и да сте живи и здрави….и много късмет, също така) Но днес Социопатията ми би спешна депеша и ми вика: Ано, ти всъщност не си уволнена. Аз ща върна. Ти всъщност и Стоянова не си, ама да не зачекваме стари травми. Спокойно, вика. Занесох си домашна млечна баница и кус-кус със захар в едно кръчме да стимулират мозъчната дейност, и запланувах пъклен план. Аз ще проконтролирам всичко, вика, ти само не пипай нищо. Изправени сме срещу тъмната материя, вика. Всички знаем, че Моника БИлучи е Дяволът. Освен това е и невротик. Тва мълчи кат пукал, вика, и не говори с никого. Ще са боримИ, вика. Няма да са прИдавамИ!
  Групичка, в добри ръце съм. В екстаз съм! Чувствам се нахъсано, оптимистично и като побИдитИл. Какавидириам, паразитирам, мастурбирам и хипервентилирам! Толкова ми е добре, че понякога връзката с реалността се къса. Само зловещата реплика „Продължаваме напред“ е в състояние да ме върне обратно в нея….
 • 2
  Ки
  Кичка
  2 -2
  01:02, 18 яну 2021
  В Хасково има ли секс шоп.? На зор съм.
Последни новини