Сара Джесика Паркър почти каза кой ще замести Ким Катрал

Преди няколко дни звездите от сериала – Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис – показаха в социалните мрежи първия тийзър от новия сезон, който се казва And Just Like That, въпреки че е директно продължение на „Сексът и градът“. Уви, героинята Ким Катрал няма да се появи в новите епизоди: изпълнителката на ролята на Саманта Джоунс взе решение преди няколко години да се сбогува с проекта завинаги.

Наскоро репортери забелязаха Паркър пред магазин за обувки в Ню Йорк и ѝ зададоха въпрос, който интересува мнозина: търсят ли сега заместител на Катрал? Отговорът беше отрицателен.

„Няма да представим четвърта героиня“, каза 55-годишната актриса. – Имаме Ню Йорк като страхотен герой. Ще има много нови и интересни персонажи, от които сме доволни.“

По-рано Паркър отбеляза, че снимките на поредицата все още не са започнали и че ваксината за COVID-19 „играе важна роля в това“. Звездата също така призна в отговор на коментар в Instagram, че ще ѝ липсва Катрал, като за пореден път отрече слуховете за вражда с бившата ѝ колежка. Самата Ким все още не е говорила за продължението на сериала, но наскоро обясни защо е отказала емблематичната си роля.

Затова пък останалите три актриси – Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще получат по половин милион за всеки от 10-те епизода, в които ще участват. Всеки от тях ще е с продължителност 30 минути, предава Variety.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини