Кое е удоволствието за всяка зодия

Повечето хора са убедени, че няма по-голямо удоволствие в живота от секса и вероятно е така. И все пак, макар сексът да е напълно уникално преживяване за всеки човек, нека си признаем – всеки един от 12-те знака в зодиака си има и по едно друго неустоимо изкушение, което би сметнал за не по-лошо от самия секс.

Ето и кое е това удоволствие, базирано на зодията ви:

Овен: Победата
Конкурентните хора от зодия Овен са на принципа: „Всичко, което правя, е за да печеля“. Няма нещо, което да възбужда Овена повече от усещането за трудно постигнат триумф. За хората от този знак първото място е най-доброто място. Предизвикателството при изкачването на върха на тях им носи най-голямата тръпка в живота. Ако сте истински Овен, мисълта за спечелването на състезанието би трябвало да разпалва най-горещата ви страст.

Телец: Лукс
Признайте си, Телци – вие процъфтявате, когато можете да се отдадете на най-фините удоволствия в живота. Вие не се притеснявате да се наслаждавате на материалните земни наслади и можете буквално да прекарате часове, фантазирайки как ще изразходите съдържанието на кредитната си карта. Факт е, че знаете точно какво искате и сте достатъчно упорити, за да го постигнете, по какъвто начин е необходимо. В крайна сметка се оказва, че диамантите наистина са най-добрият приятел на жената, особено ако тя е от зодия Телец.

Близнаци: Разнообразието
Многото опции и отворените възможности са това, от което Близнаците имат нужда най-много в живота си. Те имат желание за постоянна тръпка, а разнообразието ги кара да процъфтяват и им носи най-голямо удовлетворение. Те често живеят двойствен живот, именно защото той им носи тръпка. Това е и една от причините често Близнаците да искат това, което не могат да имат и да пренебрегват онова, което вече имат. Близнаците просто на всяка цена се стараят да запазят опциите си (в повечето области от живота) максимално отворени.

Рак: Емоциите
Хората от зодия Рак буквално биха се удавили в собствените си сълзи, ако можеха. Те са свръхчувствителни и мисълта, че някой емоционално може да се „съблече“ пред тях, понякога ги възбужда повече от опцията за самия секс. Те са пристрастени към драмата. В крайна сметка те са готови винаги да влязат в ролята на грижовни майка и/или баща на друг човек, който да им изповядва тревогите си, а те да бършат сълзите му. Хората от зодия Рак буквално захранват душата си от споделените емоции и чувства, но пък са готови да проявят емпатия във всеки един момент.

Лъв: Комплиментите
Целият живот на Лъва е представление, а след секса, хората от този знак живеят най-много за аплодисментите. Истината е, че Лъвовете са ненаситни за похвали. Ласкавите забележки събуждат тяхната вътрешна сила и блясък още повече. Именно когато получава необходимата почит, Лъвът се превръща в цар. Той иска другите да му се кланят, да го обожават, да го глезят, да се държат с него като с кралска особа. Това му носи най-голямо удовлетворение.

Дева: Детайлите
За прецизната Дева най-важен е щателният процес на правене на нещата, а не толкова крайният резултат. С други думи, тя обожава самия процес много повече от неговата кулминация. Всъщност нищо не може да развълнува повече една истинска Дева, колкото когато успее да промени и подреди незначителните детайли и подробности, превръщайки ги в нещо по-значително. Душата на Девата е най-изпълнена с гордост и радост, когато работата е перфектно свършена... във всеки смисъл на думата.

Везни: Красотата
Огледало, огледало на стената, коя е най-красива на Земята? За Везните отговорът на този въпрос е от голямо значение в живота им. Те са съблазнителни чаровници, които жадуват за всичко, което може да ги направи още по-привлекателни в очите на другите хора. За тях естетиката и привлекателността са издигнати на пиедестал, все пак тяхната зодия е управлявана от планетата Венера! Те живеят, за да съблазняват и за да изглеждат добре!

Скорпион: Тайните
Скорпионите са страстни и обожават секса, но това което събужда дивата им вътрешна сила е разгадаването на тайни и загадъчни пъзели. Хората от този знак хем са мистериозни, хем искат да знаят всичко за другите. Играта на детектив е един от любимите им фетиши. Никой не знае как да стигнете до дъното на нещата, както те умеят. Разгадаването на чуждите тайни им носи истинско удовлетворение.

Стрелец: Свободата
За хората от зодия Стрелец няма нищо по-хубаво в живота от свободата и отворените хоризонти. Именно те ги карат да се чувстват истински живи. Стрелците носят номадска душа. Те непрекъснато си фантазират за туризъм и далечни пътешествия. Представителите на този знак мразят, когато някой се опитва да ги контролира, а точно обратното – този, който им дава независимост ги възбужда най-много.

Козирог: Престижът
Козирогът не е златотърсач, но просто е пристрастен към усещането за сила и престиж. Факт е, че Козирозите обичат да се чувстват големи и важни. Перфектният им имидж в обществото им носи най-голямо удовлетворение. Те обичат да са на върха, обичат да носят отговорност, да знаят, че други хора зависят от тях. Ако един Козирог ви изглежда непринуден, то заблуждавате се, всяко негово действие предварително е много добре обмислено.

Водолей: Новите технологии
Човекът Водолей обожава да се усамотява в компанията на всякакъв вид електроника. Жените от този знак са тези, които най-много ще се впечатлят от прахосмукачка робот, например. Водолеите просто не могат да устоят на нито една нова технологична джаджа. Електронните устройства са тяхното тайно скривалище, тайна страст, нещо, което предизвиква еуфория в душата им.

Риби: Дълбочината
Рибите не обичат да плуват по повърхността. Те обичат да навлизат в дълбоката вода, до опасни нива, които много хора избягват. Представителите на този знак са ходещо противоречие – хем са големи фантазьори, хем са страхотни мъдреци. Затова са и доста трудни за разгадаване. Рибите просто търсят пълноценни, а не повърхностни изживявания и връзки в живота си. Много хора търсят лесното, докато Рибите обичат сложните неща. Те са от тези хора, които доброволно биха плували срещу течението.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини