Задържаха 34-годишен порязал палец на полицай

Димитровградските полицаи задържаха 34-годишен мъж за хулиганство и нанасяне на телесна повреда на полицейски служител

Днес прокуратурата го привлече като обвиняем.

Задържането му е станало след сигнал за скандал на ул. “Кипра“ в Димитровград. На място пристигнали полицейски служители, които да извършат проверка по повод противообществените прояви.

Полицаите разпоредили на петимата мъже, участници в скандала, да преустановят физическите сблъсъци помежду си, което не се случило.

При опит да бъде задържан един от мъжете, обвиняемият от Димитровград нанесъл две порезни рани на палеца на ръката на полицейски служител от РУ – Димитровград. На място пристигнал екип на Спешна помощ. Обвиняемият е бил задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура –Хасково – Териториално отделение – Димитровград да внесе в съда искане за определяне спрямо него на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Па
    Палячовци
    18 -10
    16:33, 12 фев 2021
    Много меки са станали. И тези хора ни пазели страната....пхах от едно порязване орева света. С каква мъка са си вземали изпитите не ги знам.
    • За
      Запознат
      26 -6
      18:22, 12 фев 2021
      Всички с много малки изключения в полицията са мишоци. Назначени са с връзки. Некадърни, необразовани, некомпетентни, страхливи, завистливи, интриганти, деца на бивши полицаи.
      Имаше и кадърни и умни момчета, но като видяха за какво става дума и напуснаха. В полицията се гледа ден да мине, друг да дойде. Целта е да си вземем заплатката. Няма никаква борба с престъпността. Тормозят се само обикновените хора, които си търсят правата. Шефовете се стараят да се подмазват на властта и организират акции, които са насочени срещу обикновените хора с цел глоби. Наредено е да се глобява за щяло и не щяло! Трябва да се пълни хазната, такава е командата от София. Който не може да глобява и тормози хората, значи не е за тази работа. Това казват началниците! Заптиетата навеждат глави и глобяват.
    • Жу
      жулиета
      12 -2
      18:44, 12 фев 2021
      За съжаление много прав е ЗА..има кадърни момчета,но не могат да се реализират..нямали гръб,в МВР си никой..
    • Оу
      ОУ МВР са си ОПГ
      9 -7
      18:51, 12 фев 2021
      Всички Заптиета
      ще гласуват на изборите
      за Мутрета
    • Би
      Билбо
      0 -7
      21:10, 12 фев 2021
      Предлагам два дни в седмицата МВР изцяло да почива... Виж коментара
  • 2
    Ха
    хасковлия
    9 -2
    16:36, 12 фев 2021
    Не познавам Димитровград но предполагам.че скандала е в махалата?Първо сбили са се цял калъбълък хора и второ .българина в повечето случаи разсъждава за последствията.А ман..ла ....
  • 3
    Ах
    АхА
    5 -4
    18:16, 12 фев 2021
    Ул."Кипра" ех, че кипро име за улица. Само дето такава улица в Димитровград и кварталите му не съществува!
    • Ах
      АхА Преди
      1 0
      23:26, 14 фев 2021
      Много, много години в края на кв. Вулкан имаше едно място то се казваше КИПРА. Там ходихме да играем. Беше ни забранено, заради изоставините рудници но ходихме. Мисля, там може би е тази улица” КИПРА” Бреиййй ,брей какви игри падаха там. Заводските деца.....Миньорските деца
  • 4
    Кк
    ККК
    5 -4
    22:11, 12 фев 2021
    Ако нашите ченгета бяха наполовината мъже като тези в америка орките от махалата щяха да са по ниски от тревата.
Последни новини