14 °C

С огромни мартеници украсяват Димитровград

Изображение 1 от 6

  За поредна година огромни мартеници ще разположи като украса на ключови места в града Община Димитровград, съобщават от местната администрация.

  По традиция общината украсява и добавя нови елементи в своите украси. Нови тази година в поздрава за Първи март ще бъдат две огромни светещи червено-бели мартеници. Едната ще бъде разположена непосредствено пред сградата на общината, а другата ще бъде поставена в пространството на кръговото кръстовище пред Спортна зала.

  И тази година гостите и жителите на града ще бъдат изненадани приятно и поздравени за празника с мартенички на знакови места в града - Водната кула, културен дом "Химик", кръговото на влизане в града от посока Хасково, на кръговото на OMV и разбира се традиционното мартенско дръвче пред сградата на Общината.

  За четвърта поредна година гражданите, които ползват административни услуги в общината, ще получават мартеници за ръка с надпис „Аз обичам Димитровград“. Инициативата на община Димитровград със стилните мартенички за ръка стартира през 2018г. когато при председателството на България на Съвета на Европа, участниците в срещите получиха като пожелание за здраве и мартеничките с надпис "Аз обичам Димитровград".

  С украсата по градските улици и административните сгради на града се създава неповторима атмосфера и настроение и носи послание за здраве и благоденствие към всички гости и граждани на Димитровград.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (2)

  • 1
   Ко
   Кочо Пръча
   1 0
   00:55, 27 фев 2021
   Само дръвчето пред съвета е горе долу направено добре. На останалото който е измислил *дизайна* трябва да го пуснат в Млада Гвардия с тениска с надпис “Циганите на сапун”
  • 2
   Въ
   Въпрос?
   1 0
   21:34, 1 мар 2021
   Къде отиде Пижо???
   Какви са тези лесбийски мартеници???
   Това ли са Ви еврогейските ценности???

  Хороскоп за 18.04.2021

  Последни новини