Мехмед Дикме: Нашето партньорство с ГЕРБ спира всякаква възможност за задкулисие с Доган

Нашето партньорство с ПП ГЕРБ спира всякаква възможност за задкулисие с Доган. Аз съм един от най-големите критици на Бойко Борисов за връзките му със почетния председател на ДПС. Сега,когато излизаме за изборите рамо до рамо, на интерпретациите за задкулисието се слага край. Това сподели за Кърджали бг вести лидерът на ДЕН Мехмед Дикме.

Дикме каза още, че до споразумението за съвместно участие на вота не се е стигнало лесно. Той и неговите партньори от ДЕН са провели срещи с ръководството на Републиканци за България и Демократична България. Нашата констатация бе, че най-големи възможности да изведе страната от тежките времена на ковидкризата има ГЕРБ. Бойко Борисов прие нашата подкрепа и бе категоричен , че е скъсал с Доган и ДПС, каза още Мехмед Дикме.

Лидерът на ДЕН подчерта, че екипите на неговата формация вече работят от Благоевград до Добрич. Благодарение на това социолозите дават 2% подкрепа при това само два месеца след създаването  на ДЕН.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    12
    123
    3 0
    08:07, 1 мар 2021
    Въпроса е в това срещу какво са се разбрли да е тази подкрепа? 500 € -ви банкноти и кюлчета или постове и вилаети. Това с пазенето от комунистите пардон от ДпС-арите го разправяй на баба ми с алцхаймер-а.
  • 2
    Те
    театро за пред публиката
    1 0
    09:20, 1 мар 2021
    Буци краде съвместно със Сокола.
Последни новини