Административен съд-Смолян обявява "Ден на отворените врати" на 26 март

Във връзка с възникналата епидемична обстановка, ежегодната информационна кампания „Ден на отворените врати“ в Административен съд-Смолян, ще се проведе виртуално на 26 март 2021 г.
Инициативата включва:
-Конкурс с решаване на казус по Закона за движение по пътищата, от ученици от 10-12 клас от училищата в областта; оценяване на отговорите от комисия от Административен съд – Смолян и обявяване на спечелилите на 26 март 2021 г., с награждаване на най-аргументираните отговори. Регламентът за участие е обявен на сайта на Административен съд-Смолян.
-Заснемане на филм по виртуален тур, на тема относно работата на Административен съд-Смолян в условията на извънредното положение, с водещ - ученик от средно училище и отговор на поставени от него въпроси към работещите в съда съдии и служители. Ще бъде заснета и церемонията по обявяването на наградите от конкурса.
-Изготвяне на фото-книга със снимки от Денят на отворените врати през годините, от създаването на съда до настоящия момента.

Казусът е публикуван на заглавната страница на сайта на Административен съд – Смолян, с линк към заданието в word формат.

Отговорите следва да се изпращат в срок до 20 март 2021 г., на имейл адрес: sivanov@ac-smolian.org, като  се посочат три имена, училище и мобилен телефон.

 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини