С молебен ГЕРБ-СДС в Смолян стартира предизборната си кампания

    С молебен, в който се включиха кандидатите за народни представители, беше открита предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в Смолян.
    Благословия за успешен ход на кампанията и здраве на българския народ отправи от олтара на храм „Св. Висарион Смоленски“, Смоленски епископ Висарион.
    На църковното богослужение присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов, неговият заместник Марин Захариев, общински съветници и симпатизанти на партията.
    „Тръгваме в предизборната кампания с намерение за победа, с увереност в това, което сме научили в годините, с увереност в собствените сили и възможности. Аз лично се помолих за здраве и за справяне с пандемията“, заяви водачът на листата д-р Даниела Дариткова.
    „Разчитаме на избирателите, които да припознаят нас като носители на тяхното доверие и като гарант за изпълнение на програмата, която сме предложили. Тръгваме с отговорност и надежда да получим подкрепа от жителите на Смолянска област, за да реализираме, както досега, всички поети ангажименти“, заяви още тя.
    Листата на ГЕРБ-СДС в Смолян е пълна – осем кандидати. По думите на д-р Дариткова, това е силният отбор, който ще отговори на очакванията за развитие в различни сфери и аспекти на обществения и политическия живот, за да реализират успешни политики в интерес на България и гражданите.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Бр
      браво
      4 0
      19:39, 6 мар 2021
      Листата безпорно е добра. Браво, че сте взели М. Семерджиева. Тя е наи хубава,тя е наи умна. Е не е звършила нито педагогика, нито психология, ама е световен шампион по подмазвачество и по усвояване на обществени средства и подаръци.
    • 2
      Та
      Тази
      3 0
      17:32, 7 мар 2021
      Тази песоглавата не се умори от лъжи. Дано господ чуе и види.
    Последни новини