Карамфили от кмета на община Ардино за дамите по случай 8-ми март

По случай Международният ден на жената – 8-ми март, кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, председателят на Общински съвет Сезгин Байрям и зам.-кметът на общината Неджми Мюмюнходжов зарадваха дамите, поднасяйки им лично цветя. Тримата ръководители поздравиха персонално, както всяка една от дамите в общинската администрация, така и представителите на нежния пол в училища, детски градини, шивашки фирми, държавни и социални институции, болницата в града. На милия жест с поздрав за 8-ми март и цветя се радваха и жени, които се разхождаха в центъра на града.
„Днес е Вашият празник - денят, в който сте най-специалните и обичани майки, съпруги и любими. Нека настъпващата пролет Ви дари с онази топлина, красота и женска сила, които Ви правят вечни вдъхновителки и покровителки. Бъдете горди и уверени с Вашето призвание, смели в мечтите си, позитивни, щастливи и обичани!“, заяви кметът инж. Изет Шабан.

От своя страна, представителките на нежния пол, не скриха удовлетворението си от проявеното внимание и уважение на общинското ръководство. „Адмирации за инициативата. Благодарим за прекрасния жест”, споделиха те.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини