Как да се сдобрите с партньора си според неговата зодия

Невинаги времето е слънчево в любовните взаимоотношения. Случва се да има и мрачни дни. Въпросът е да се научите да разрешавате споровете с половинката си възможно най-бързо, ако искате връзката ви да е жива по-дълго. Но как да се помирите с партньора си след разгорещена караница?

Следващия път, когато се окажете в тази ситуация и нямате представа как да смалите дистанцията, опитайте се да използвате тези съвети, базирани на зодиакалните знаци:

Овен
Когато се скарате с партньора си от зодия Овен, особено ако причината за това е у вас, забравете за своята гордост и го помолете за прошка. Обещайте на половинката си никога повече да не допускате същата грешка. Придържайте се към думата си, тъй като Овенът няма да толерира неспазени обещания. Опитайте се никога да не засягате егото му публично.

Телец
Телецът е най-упоритият знак. Ако половинката ви е от тази зодия, вероятно ще ви се наложи да отстъпите и да приемете гледната точка на партньора си. Инатливият Телец няма да подаде ръка за помирение пръв. Ако искате да избегнете бъдещи по-сериозни конфликти с него, приемете, че ще трябва да бъдете по-толерантната страна в отношенията и ще правите повечето компромиси.

Близнаци
Нищо не разтопява по-бързо сърцето на Близнаци от хумора. Напишете забавна бележка с извинение на вашия любим от този знак. Ако сте допуснали сериозна грешка, напишете искрено писмо с молба за прошка. Близнаците обичат бързи и решителни действия. Те не понасят пасивната агресия и предпочитат да изглаждат отношенията си с половинката чрез общуване.

Рак
Ако искате да се помирите с Рака, ще трябва да се въоръжите с търпение, деликатност и такт. Чувствата на хората от този знак лесно се нараняват и им отнема време да простят. Кажете на партньора си, че не можете да живеете без любовта му и той ще омекне. Ако все още ви е малко сърдит, сгответе му любимото ястие и отделете повече време, за да изслушате тревогите му.

Лъв
Покайте се горчиво за своите грешки и заявете, че не заслужавате любовта на Лъва. Достатъчно е да поласкаете човека от този знак и той ще ви прости всичко. Хората от този знак обичат да бъдат обсипвани с внимание и подаръци, което също може да свърши работа като начин за помирение. Въпросът е да покажете на вашия Лъв, че полагате усилия за това отношенията ви да вървят по вода.

Дева
Внимавайте как ще се извинявате на половинката си от зодия Дева – тя не понася обидни думи, особено на жаргон, както и ругатни. Кажете правилните неща, с умерен тон и ще разтопите ледовете между вас и вашата Дева. Ако искате да ѝ направите подарък, за да я умилостивите, изберете нещо практично – например хубава книга. Представителите на този знак не са особено романтични.

Везни
Ако трябва да се помирявате с половинката си от този знак, покажете повече интерес към личността му. Направете му някакви комплименти. Хората, родени под знака на Везни се нуждаят от постоянна вербална и физическа увереност. Те трябва да знаят, че се отнасяте сериозно към проблемите в отношенията ви и да виждат, че полагате усилия, за да поддържате романтиката във връзката.

Скорпион
Трябва да направите драматичен жест, за да демонстрирате своята преданост към обидения Скорпион. Той е злопаметен и ще трябва доста да се потрудите, за да възвърнете усмивката на лицето му. Дали това означава да се откажете от свой лош навик, да предложите помощ за сериозен проблем или да прекратите връзка, с човек, който пречи на отношенията ви със Скорпиона – все ще трябва да жертвате нещо.

Стрелец
Можете да се помирите със Стрелеца, използвайки хитрост – да му подарите чаровен домашен любимец, на който да не може да устои, да станете приятели с приятелите му или да „влезете под кожата“ на родителите му. Този знак поставя по-голям акцент върху социалните си отношения, отколкото върху романтичните. Така че, колкото по-скоро станете член на неговата „банда“, толкова по-лесно ще ви прости.

Козирог
Този знак може да забележи лъжата на километър разстояние. Така че ако сте сбъркали спрямо него, признайте си грешката бързо. Празните обещания няма да ви помогнат в отношенията с Козирога. Отварянето на спестовна сметка ще покаже вашата готовност да създадете заедно стабилно бъдеще. Никога не разчитайте да развеселите и умилостивите Козирога с помощта на алкохола.

Водолей
Поканете сърдития си партньор от тази зодия да обсъдите проблемите си на по кафе. Той няма да може да устои на предложението ви за обмен на идеи. Не пазете никакви тайни от Водолея или иначе връзката ви ще продължи да бъде в застой. Ако искате вашата половинка Водолей да остане в живота ви, трябва да свалите картите на масата и да няма скрито-покрито.

Риби
Бъдете по-малко обсебващи и взискателни към обидения ви любим от този знак. Той е добър и милостив, и бързо ще ви прости, ако види че страдате. Приемете факта, че вашият партньор е изключително чувствителен и с него трябва да се работи внимателно. Обещайте му да бъдете по-нежни и любящи. Изразявайте любовта си към него редовно, а не е само от време на време.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини