Обръщение на кандидата за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Иван Кънев

Уважаеми жители на Смолянска област,
Ние, истинските десни, вярваме, че макар в прехода да преживяхме различни препятствия и да живеем всички нелеко в момент на пандемия, вървим като народ в правилната посока. Защото след нашите поколения на прехода със сигурност животът за децата ни ще е по-справедлив, по-свободен и по-подреден.

Всички мечтаем да оставим за нашите деца богата и уредена държава. Те да бъдат истински свободни хора! Това е истинската дясна кауза. И тя е постижима ако положим усилията за това заедно!
Нека не залитаме в експерименти, видяхме много такива през годините. Успехът е в енергията, която носеше и от нас зависи да продължи да носи лъвчето на СДС. Нека десните на тези избори покажем, че каузата ни е жива, достойна и далновидна. Защото тя е такава. И тя единствена носи онази справедливост, която искаме да оставим за децата си.
Родопчани са имали винаги смелостта да търсят поминъка си в гурбети и да разчитат на труда на собствените си ръце. И заслужават най-много да сбъднат за децата си истинската демокрация. Подкрепете Коалиция ГЕРБ - СДС с №28 в интегралната бюлетина!

Иван Кънев
Кандидат на СДС за народен представител в Смолянски избирателен район от коалиция ГЕРБ-СДС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини