Криси Тайгън на корицата на People

Бившата манекенка Криси Тайгън беше представена като звездата на корицата на броя "Красивите" на списание "Пийпъл",

Криси Тайгън каза, че отдавна не брои калориите и представата й за красота се е променила, откакто е станала майка. Тя има две деца - Луна и Майлс, на четири и две години.

"Наистина, наистина е приятно да достигна възраст, на която да се радвам на всеки малък белег и да гледам на тялото си като на нещо, сътворило невероятни неща, чудеса. Разликата е тези красиви, прекрасни бебета и тези белези са нещата, които съм преживяла" - каза Тайгън пред сп. "Пийпъл".

Криси Тайгън е омъжена за певеца и композитор Джон Леджънд, който през 2019 г. беше избран за най-сексапилен мъж.

Като автор на готварска книга тя призна пред сп. "Пийпъл", че отношението й към диетите се е променяло пред годините, но вече не е толкова строга към себе си, както когато е рекламирала бански. "На този етап, ако нещо ме прави щастлива или ми дава възможност да се чувствам добре, се поддавам. Прекалено много години съм броила калории, играла съм прекалено много гимнастика и съм се опитвала да определя какво значи "добруване".

Миналата седмица Криси Тайгън съобщи, че напуска Туитър, където беше много активна. Обяснението й беше, че социалната мрежа вече "не й служи толкова позитивно, колкото негативно". Тя запази страницата си в Инстаграм.

"Пийпъл" промени името на специалния си брой през 2018 г. от "Най-красивите" на "Красивите". През годините на първата му страница са били Джулия Робъртс, Дженифър Анистън, Дженифър Лопес, Лупита Нионго, Леонардо ди Каприо.

Специалният двоен брой на списание "Пийпъл" излиза в продажба в петък. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини