Следващият iMac ще има най-големият дисплей в историята на серията

Известен с вътрешната си информация потребител твърди, че предстоящият редизайн на iMac ще донесе дори още по-голям дисплей от този при досегашната гама. В момента Apple продава iMac в два размера: 21.5-инчов и 27-инчов модел. Според слуха обаче, новият iMac ще има най-големият дисплей до момента, което означава, че ще надхвърли 27 инча. В такъв случай Apple се стреми да достигне Apple Pro Display XDR и да създаде 32-инчова машина. Очаква се това да е част от плана за цялостен редизайн на iMac, тъй като сегашната им версия датира от почти осем години и има изключително дебели рамки.

Новият iMac ще възприеме част от дизайна на iPad Pro от 2018 г. и ще предложи естетика с по-тънки рамки около екрана. Наскоро Bloomberg спекулира, че следващият iMac ще изглежда подобна на Pro Display XDR.

Исторически погледнато, 27-те инча винаги са били тавaн за iMac, но Apple Cinema Display някога се продаваше с 30-ивчов диагонал, така че това е потенциална възможност тук; такава е и изравняването с 32-инчовия при Pro Display XDR.

Новите iMac модели трябва да бъдат анонсирани до няколко месеца и гигантът вече намали сегашните варианти, подготвяйки се за следващото поколение.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини