Черно море и Левски не успяха да си отбележат гол, домакините завършиха мача с 10 души

Черно море и Левски не успяха да си отбележат гол и завършиха 0:0 в пряк сблъсък за 7-то място в efbet Лигата. Отборът на домакините игра повече от 10 минути с човек по-малко, след като Даниел Димов получи в рамките на минута два жълти и съответно червен картон.
Преди началото на срещата с едноминутно мълчание бе почетена паметта на една от легендите на Черно море Иван Василев - Катила, който почина на 82 години по-рано през седмицата.

Първата сериозна възможност в мача бе за гостите. В 8-та минута, след грешка на Даниел Димов, топката попадна у Билал Бари, който напредна и стреля, но вратарят Георги Георгиев спаси.

В 12-та минута Левски бе близо до отбелязване на гол. След центриране от корнер Билал Бари засече топката с глава, но вратарят Георги Георгиев показа класа и успя да я избие.

В 14-та минута "сините" имаха нова възможност, но отново вратарят Георги Георгиев успя да спаси слуд опасен удар на Мартин Петков. В 21-та минута домакините направиха принудителна смяна, след като Стефан Велев получи контузия в рамото и бе заменен от Пабло Гарсия.

В 26-та минута вратарят Георги Георгиев отново показа класа, след като спаси опасен удар от границата на наказателното поле на Билал Бари. В 34-та минута бе първото сериозно положение за Черно море. Домакините откраднаха топката в средата на терена, Зе Гомеш намери Родриго Енрике в наказателното поле на гостите, който стреля по диагонал отдясно, но неточно.

В 39-та минута Васил Панайотов стреля опасно от пряк свободен удар от около 20-тина метра, но топката премина над вратата на Левски. В 45-та минута Родриго Енрике стреля много опасно от границата на наказателното поле, но за късмет на гостите топката премина встрани от вратата.

В 64-та минута Илиан Илиев-младши проби отдясно, навлезе в наказателното поле на гостите и стреля по диагонал, но вратарят Звонимир Микулич успя да изби топката. Минута по-късно Илиан Илиев-младши центрира отдясно, Васил Панайотов засече топката с глава, но тя попадна в ръцете на вратаря Звонимир Микулич.

В 83-та минута Черно море остана с 10 души на терена, след като в рамките на минута Даниел Димов получи два жълти и съответно червен картон и напусна игра.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини