ОФК „Хасково” победи „Сокол” с 1:0

    ОФК „Хасково” посрещна днес „Сокал” (Марково) в мач от 27-ия кръг от първенството на Югоизточната трета лига. Срещата отново се игра на стадион „Хеброс” в Харманли, както се очертава да бъде до края на сезона.

    От самото начало на мача символичните домакини наложиха натиск. Въпреки многобройните положения голове не бяха отбелязани. Така футболистите се оттеглиха на почивка при резултатът 0:0.

    През първото полувреме бе контузен футболист на гостите, който бе заменен преждевременно. Оказа се, че играчът на „Сокол” е със счупен крак.

    След подновяване на играта хасковлии отново имаха няколко добри атаки. При една от тях домакини все пак успяха да отбележат. В 78-ата минута резултатът откри Емрах Юсуф. Това бе и единственото попадения в двубоя.

     В следващия кръг ОФК „Хасково” гостува на „Черноморец” в Бургас. Мачът е на 24 април.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Бо
      Борчо от Ямача
      6 0
      22:32, 18 апр 2021
      Нашите футболисти са повече борци и касапи отколкото да умеят футбол. Напълно се вписват в селските групи и манталитет! Един гол един счупен крак. Ако имаше втори гол и другия крак сигурно щяха да му му счупят на марковеца. Показахме окръжна класа пред селяните! Съдията е наред на следващия мач да усети хасковски юмруци и ритници!
      ⚽⛸⚽🚑
      • Дъ
        Дълъг нос
        2 -2
        22:54, 18 апр 2021
        Никой не ти е виновен, че нямаш поръчки, просто си мързелив. Да беше учил, когато му е времето
    • 2
      Те
      тенчо
      0 -3
      12:59, 19 апр 2021
      Старско къде играха и какъв е резултатът?
    Последни новини