Валя Ахчиева вдигнала виличка с фитнес и сауна

Снимка: podtepeto.com

Луксозна къща строи Валя Ахчиева в курорта Свети Константин, малко над Пещера. Скандалната журналистка от БНТ не жали средства, за да направи вилата си една от най-лъскавите в местността, изумени са жителите на курорта, съобщи в. "Марица".

Строежът на постройката започнал по-миналата пролет. Тъй като майсторите изпипвали всеки детайл, работата се бавела значително. Вече са минали повече от 2 години, откакто хасиендата на Ахчиева се строи. Журналистката обаче проявявала търпение и почти всяка събота и неделя лично идвала, за да надзирава как върви строежът. Дегизирана с шапка и очила, Валя се интересувала какви тухли, бетон и плочи се поставят. Преди няколко месеца например лично освободила една от строителните бригади, тъй като ги хванала, че са свършили през пръсти поставянето на една от вътрешните облицовки.

Към днешна дата къщата е почти завършена. Правят се само козметични ремонти на долния етаж. Според дюлгери, бачкали на Ахчиевата вила, обзавеждането вътре било свръхлуксозно. Плочките били италиански, а теракота - от висококачествен дъб. Пристигнала гигантска спалня от Италия, както и 2 плазмени телевизора. На долния етаж имало минифитнес с 8 уреда, както и сауна за 4 човека. По изчисления на бачкьорите вилата в напълно завършен вид ще струва около 250 хиляди лева. Не е ясно откъде Валя има пари за такава инвестиция, при положение че заплатата й като журналист в телевизията е 1250 лева. Наскоро стана ясно, че Ахчиева е в списъка на хората, направили скандални заменки с гори. Почти цяло лято в красивата си двуетажна горска къща на хладинка отдъхва вестникарят Юлий Москов.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини