И да искате, не можете да си платите тока между 21 и 25 май

EVN България напомня, че във връзка с техническо обновяване и подобряване на системата за обработка на данни, няма да са възможни заплащания на фактури за консумирана енергия за периода от 20:00 ч. на 20 май (четвъртък) до 06:00 ч. на 26 май 2021 г. (сряда).  В посочения период няма да са възможни плащания нито на каси на „Български пощи“ ЕАД, нито по банков път или интернет.

Дейността на EVN офисите в посочения период ще бъде с ограничени функции като ще са възможни само общи консултации и получаване на документи. Приемът на документи в офисите в тези дни няма да е възможен. В тази връзка съветваме клиентите да планират своите посещения в офиси така, че да не съвпаднат с упоменатия срок. В телефонния център клиентите ще могат да получават също само ограничена консултация и информация.  

Периодът за обновление на системата е избран така, че да обхване основно неработни дни с цел да се минимизира неудобството за клиентите.

Обновяването на билинг системата в EVN България ще позволи по-бърза обработка на информация и данни, което е част от развитието на дейностите за работа на свободния пазар на електроенергия.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Фе
    фен
    1 0
    20:52, 17 май 2021
    Да намалят цената,на тока,друго не е нужно.
Последни новини