Алековци с медали от национална конференция

Изображение 1 от 3

    Ученици на ОУ „Алеко Константинов“ получиха медали и грамоти за отличното си представяне в VII национална ученическа конференция по гражданско образование на тема „Семейство – училище – общество“, чиито организатор е СУ „Св. Климент Охридски“ в град Добрич. Конференцията е част от Националния календар на МОН за изяви.

    Във възрастовата група на четвъртокласниците, в категория „Лично творчество“ на първо място е Мария Христова, а Максим Николов на второ, първо място за рисунка спечели и Ива Димитрова. Техен ръководител е г-жа Румяна Несторова.

    От по-големите ученици Георги Василев е класиран на първо място в раздел „Презентации“, а на второ място в раздел „Проекти“ - Георги Богдановски и двамата са от 6-б клас на училището. Учениците са подготвени от г-жа Владимира Самарджиева и г-н Георги Гочев.

    Поради епидемичните условия форумът е проведен онлайн, като избраните финалисти са представили своите творби във виртуални класни стаи. Всички разработки ще бъдат публикувани в сборник, а мултимедийните продукти – в диск, съобщават организаторите.

    Събитието е отразено и от вестника на МОН „Аз-буки“.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини