200 подадоха в Хасково документи за университети, наплив за местата за педагози

Изображение 1 от 6

    Близо 200 души са подали през днешния ден документите си в Центъра за кандидат-студентска подготовка и информация в Хасково.

    От там посочиха, че най-много желания до момента за класиране във ВУЗ има за специалността „начална педагогика“, „предучилищна педагогика“ и „софтуерно инженерство“. Тази година отчитат наплив и за „психология на физическото възпитание и спорта“. Явно Ковид ситуацията си каза думата и заради доплащанията, които получават през последната година и половина медицинските сестри, към тази специалност от Центъра отчитат също голям интерес, не малко са и желаещите, които подават документите си за класиране в разкритата в окото на здравната криза, миналата година, нова специалност -„лекарски асистент“.

    Кампанията за прием на документи за над 30 университета в Хасково продължава до 3 юли.

    Повечето от ВУЗ-овете нямаха през тази година предварителна изпитна сесия. Много от кандидат-студентите обаче подават желанията си за класиране с оценките от положените матури.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Пе
      Педагози
      45 -2
      19:59, 21 юни 2021
      ЩЕ има много но деца вече няма. Сега си мислят че като им увеличиха заплатите и хайде всеки става педагог. Това не е абра-кадабра и ставаш не ставаш си до ученици! Това е призвание и голяма отговорност, това са деца, а не стадо говеда!
      • Ге
        Георги
        13 -7
        21:17, 21 юни 2021
        Напротив говеда са, както и всички ние, но няма как да ти го обясня, като имаш всичко на всичко 200 страници прочетени... А от първата снимка момичето с очилата каква дисциплина желае да преподава!?... Добре е, че всичко си идва на мястото скоро....
      • Jh
        JHB до Георги
        8 -11
        21:32, 21 юни 2021
        Какво си идва на мястото бе Георги ??? Много ми е интересно да разбера каква ти е вярата в светлото бъдеще. Само не ми казвай, че разчиташ на руския шпионин в президенството...
      • МДААА ,
        никой не ще да става инженер-ин
      • Ни
        Никой
        1 0
        19:11, 19 окт 2021
        Момичето от първата снимка с татуировките и съвсем късите панталонки никак няма вид на бъдещ преподавател имам в превдив както аз си предствамя учителят иначе ако е кандидат за най готината учителка по Х имия е друго
    • 2
      Хр
      Христо
      27 -3
      20:14, 21 юни 2021
      Психология на физическото възпитание ...тая специалност кърти мивки...
      инженеериии...инженери ни трябват, а не боклук...
    • 3
      До
      До Георги
      4 -6
      22:10, 21 юни 2021
      Че си говедо е от ясно по-ясно , а с твоите непрочетени и 200 страници си точно за овчар в твоето СЕЛО! ГЛУПАК! Оди си там ! Ето така ще се оправи всичко!
    • 4
      Мо
      Момичето с очилата
      13 -3
      22:16, 21 юни 2021
      Герги, ще уча твоите говеда как се пасе и как се става от говедо - добитък! За съжаление ти не си успял поради една единствена причина: ете такова говедо няма!
    • 5
      До
      До Георги
      5 -2
      22:25, 21 юни 2021
      Ами да бе ей, ти не се ли виждаш , че си с рога ! Хахахаха , сам си се определил какъв си!🤣
    Последни новини