Иво Димов на среща със служебния премиер Стефан Янев и министъра на културата

Днес кметът на община Димитровград и заместник-председател на Националното сдружение на общините в Република България Иво Димов е на среща със служебния премиер Стефан Янев.

Срещата е по покана на служебния министър-председател със ръководството на УС на НСОРБ и ще засегне четири основни теми: Финализиране и официално депозиране пред службите на Европейската комисията на Плана за възстановяване и устойчивост на Република България; Финансово обезпечаване на дейността на общините: бюджетна процедура 2022 и гарантиране на одобрените държавни трансфери към общините за 2021 година; Участие на общинските администрации в организационно - техническата подготовка за произвеждането на изборите за Народно събрание на 11 юли; Идентифицирана необходимост от нормативни промени: съвместни дейности по подобряване на подзаконова нормативна уредба и изготвяне на законопроекти в отделни сфери.

Малко по-късно през деня кметът Иво Димов и колегите му от УС на НСОРБ ще се срещнат със служебния министър на културата Велислав Минеков. На срещата кмета на Димитровград ще постави и въпроса за забавяне на съглъсувателната процедура от страна на министерството за стартиране ремонта на парк "Марица".

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    То
    Този
    3 -1
    22:04, 22 юни 2021
    Този тройкаджия и гербаджия нещо се е пообъркал. Защо тези кметове- гербаджии не поискаха навреме от фюрера им боко да представи навреме този план за развитие, а се сетиха едва сега, че бил жизнено важен. Сега се сетиха за да имитират дейност.
    • От
      Отговор
      1 0
      23:38, 23 юни 2021
      Тройкаджията лъжец !
  • 2
    Ба
    Бай Хой(Кой)
    2 -1
    12:28, 23 юни 2021
    Лек път към забравата...
  • 3
    Из
    Изчезни
    1 0
    23:33, 23 юни 2021
    Изчезни и не се показвай повече гадната физиономия долен ЛЪЖЕЦ И ПАРВЕНЮ !
    Ще отидеш там където е твоя вожд в забравата както казва Бай Хой , запомни едно , че ще си платиш с кармата за всичко сторено !
    Празно пространство няма самозабравил се ПАРВЕНЮ , ПАРВЕНЮ , ПАРВЕНЮ , ПАРВЕНЮ ,ПАРВЕНЮ,
    хиляди пъти.

Още новини

Последни новини