Любо Киров с грандиозен концерт в „Арена Армеец“

Любо Киров ще отпразнува рождения си ден с грандиозен концерт в зала „Арена Армеец“ на 26 октомври 2021 г. Събитието се казва „Целуни ме“ и е естествено продължение на изключителния успех на едноименния сингъл от предстоящия нов албум на изпълнителя.

На концерта в „Арена Армеец“ публиката ще има възможност да се наслади на любимите хитове на Любо Киров, както и на съвсем нови негови песни. На сцената ще се качат и още любими на феновете изпълнители, с които Любо изпя едни от най-запомнящите се песни в българската съвременна музика.

„С огромно вълнение искам да ви поканя на рождения ми ден, който реших да направя в „Арена Армеец“. Да, ще е голям рожден ден с много музика и много приятели на сцената и в залата. Обещах ви такъв концерт и спазвам обещаното. Благодаря ви за подкрепата през всичките тези години и ви чакам на 26 октомври“, сподели изпълнителят.

Любо Киров е един от най-красивите български гласове, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добра група с „Те“, за солов изпълнител, за музика и албум. Концертите и клубните му участия обаче остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Неслучайно и концертът в „Арена Армеец“ идва след поредица продадени само за дни дати и обявяване на нови по време на турнето му в страната през юни и август тази година.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини