Кметът Грудев поздрави служителите на МВР по случай 5-ти юли

До гл. инсп. Петър Бабугеров
началник на
РУ на МВР в Асеновград
и до всички служители на МВР

"УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН БАБУГЕРОВ,
УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР,

Мой дълг е да Ви поздравя не само лично от свое име, като кмет на Асеновград, но така също и от името на всички жители на общината по повод професионалния празник на служителите на МВР - 5-ти юли!

Позволете да изразя възхищението и признателността си към Вас за това, че подхождате към служебните си задължения с доблест и смелост.

Безупречните Ви действия неведнъж са спасявали човешки животи. Безрезервната Ви всеотдайност и дълг към обществото заслужават нашия респект и уважение към професията Ви!

Продължавайте и занапред да следите зорко за спокойствие на гражданите и да защитавате правотата, за да осигурявате сигурността и реда в Асеновград и страната.

Вашата професия не е просто работа, тя е призвание и мисия. И затова е нужно постоянно да отстоявате и доказвате уменията си.

Несъмнено всички Вие притежавате едни от най-ценните човешки качества. А именно: морал, жертвоготовност и великодушие!

Като кмет на община Асеновград и като гражданин искам да изразя задоволството си, че нашият град разполага с Районно управление, в което хората могат да потърсят и да получат адекватна и навременна помощ.

Пожелавам Ви най-вече здраве, вяра и сили, за да продължите да изпълнявате отговорно служебните си задължения и да градите доверие в полицейската институция. Желая ви и много лични успехи и повече спокойни дни!"

С уважение:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград                                                                                                                          

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини