Цвета Караянчева: Единственият начин да защитим демокрацията е да гласуваме масово

Скъпи приятели и съмишленици,

Днес приключва втората за тази година кампания за парламентарни избори. Знам, че някои от вас се притесняват дали тези избори ще са достатъчно прозрачни, дали няма да има манипулации на вота. Знам, че мнозина следят развихрилата се в страната полицейщина и натиск върху симпатизантите на ГЕРБ, които стигнаха до обиски и нахлувания по домовете. Бързам веднага да кажа, че единственият начин да защитим честността на резултатите, е да излезем масово да гласуваме. Единственият начин да защитим демокрацията в страната, е да излезем масово да гласуваме. Ако всички отидем до секциите, ако всички заявим волята си, ще стане изключително трудно на нашите политически опоненти да продължат да ни отричат. Ще стане невъзможно да ни „смачкат“, както от месеци се заканват. Масовото гласуване, високата избирателна активност от наша страна са сигурната противоотрова за развихрилия се реваншизъм на служебното правителство на Румен Радев. Имаме всички основания да се гордеем с постигнатото през последното десетилетие. Това, което ГЕРБ изгради през трите си мандата, е видимо дори за най-яростните ни хулители. В област Кърджали от 2007 г. до днес ние сме  единствената алтернатива на тези, които не се свенят да наричат областта ни свой „бастион“.

От изборите през април станахме свидетели на пълен хаос, който ни върна към мрачните спомени от началото на 90-те. Краткият живот на предишния парламент ще се запомни само с непрестанните скандали на партиите, които се опитваха да доказват кой е по-голяма опозиция, и с един объркан, приет на юруш по нощите, изборен кодекс. Последвалите действия на служебното правителство само задълбочиха този хаос. И въпреки страшните им приказки за злоупотреби, стана ясно, че сме оставили и хазната пълна, и къщата на България – добре подредена. Затова няма да позволим да ни пречупят.

Скъпи приятели и съмишленици,

През изтеклия месец на кампанията имахме десетки срещи и чухме от вас и похвали, и забележки, но най-вече – думи, които да ни вдъхнат кураж. Знаете, че винаги сме били и ще бъдем на ваше разположение, за да се борим заедно с проблемите и неправдите. Затова можем с чиста съвест да ви погледнем в очите и да призовем: На 11 юли отидете и гласувайте!

Гласувайте с номер 5 в интегралната бюлетина!

Да докажем за пореден път, че сме силни и единни!

Цвета Караянчева,кандидат за народен представител в 9 МИР от Коалиция ГЕРБ-СДС

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини