За бъдещето на хората от област Хасково гласува Стефан Димитров

Изображение 1 от 3

    За бъдещето на хората от област Хасково гласува Стефан Димитров

    „Днес е времето, в което да помислим за децата си, за страната си. Затова е важно да излезем и да гласуваме. Само с активната гражданска позиция и отговорност можем да изберем истинско представително управление на държавата.

    Аз гласувах за европейски доходи ЗА ХОРАТА, стабилност и развитие ЗА БИЗНЕСА и едно по-светло бъдеще ЗА ХАСКОВСКА ОБЛАСТ. Днес всеки има възможност даде преднина на своя кандидат в дадена листа. Избирателите ще се доверят на личности, на които вярват, че могат да отстояват техните права и потребности. Важно е да осъзнаем, че тези, на които гласуваме доверието си, трябва да познават проблемите ни и да са съпричастни с тях.“ – това каза кандидатът за народен представител от СДС в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Хасково Стефан Димитров непосредствено след като гласува машинно в избирателната секция в димитровградското село Каснаково. Той бе придружен от съпругата си Александра Димитрова.

    Димитров уточни още: „Не бива да забравяме, че зад всеки проблем стоят човешки съдби и затова е необходимо да заложим на правилните хора, на онези, които могат да помогнат.“.

    „Моят вот е осъзнат – гласувах за БЪДЕЩЕТО НА ЖИТЕЛИТЕ НА ХАСКОВСКА ОБЛАСТ!“, допълни той.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Фе
      фен
      11 -1
      11:12, 11 юли 2021
      Голям,шегаджия.
    • 2
      См
      Смях
      5 -1
      18:25, 11 юли 2021
      Стефка пий си хапчетата
    • 3
      Ив
      Иван
      5 -1
      18:26, 11 юли 2021
      Брутален тип. Професионален лъжец.
    Последни новини