Пиян шофьор на БМВ предизвика катастрофа и избяга,търка наровете в ареста

Водач, употребил алкохол, катастрофирал в село Самодива вчера около 16 часа. 33-годишен с лек автомобил „БМВ“ излязъл извън платното за движение и се блъснал в ограда. Шофьорът напуснал мястото на произшествието и бил издирен 20 минути по-късно. Тестът за алкохол с техническо средство отчел 2,03 промила. Отказана е била кръвна проба за анализ. Водачът е бил задържан в РУ-Кирково за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство. „Фолксваген“, управляван от 69-годишен, се блъснал в метална еластична ограда вчера около 16 часа в участъка от КПП „Чилик“ към Кърджали. 67-годишна пътничка в колата била прегледана на място от екип на Спешна помощ. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Екип на пожарната служба в областния град обезопасил автомобила, премахнал мантинелата и изтеглил колата от платното.

Нерегистриран товарен автомобил е бил засечен от полицаи от РУ-Момчилград. „Мерцедес“, управляван от 49-годишен, бил спрян за проверка на 20 юли около 18 часа на разклона за село Загорско. Моторното превозно средство било без регистрационни табели, а при направена справка било установено, че не е регистрирано по надлежния ред. Започната е проверка по случая с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

 Екип на пожарната служба в Подкова загасил запалени сухи треви и храсти в землището на село Чорбаджийско снощи около 20,30 часа. Небрежна работа с огън причинила произшествието.

Екип на РСПБЗН-Кърджали с трима огнеборци бил изпратен в помощ на свои колеги за потушаване на пожар в община Тополовград тази сутрин.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини