Водач с 1,89 промила блъсна три паркирани коли

Водач, употребил алкохол, блъснал три паркирани коли. Пътното произшествие станало около 23,30 часа на 30 юли в Момчилград.  49-годишен с „Опел“ загубил контрол над управлението и ударил паркирани „Фолксваген“, „БМВ“ и „Тойота“. Шофьорът напуснал мястото, без да уведоми контролните органи. Открит е бил от полицаи около час по-късно в дома му. Тестът за алкохол отчел 1,89 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в РУ-Момчилград. Образувано е бързо производство.

23-годишен е бил задържан в РУ-Кирково за управление на автомобил след употреба на алкохол. Водачът се придвижвал с „Фолксваген“ и бил спрян за проверка около 3,30 часа на 1 август в село Кирково. Техническото средство отчело 1,98 промила. Образувано е бързо производство.

53-годишен е пострадал при пътнотранспортно произшествие около 10 часа на 30 юли в района на село Комунига. Мъжът управлявал лек автомобил „Пежо“, загубил контрол, колата напуснала пътното платно и се преобърнала няколко пъти. Водачът е бил транспортиран в кърджалийската болница и настанен в интензивното отделение със счупени ребра и травма на белия дроб. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини