Хамид Хамид: Правителство без ГЕРБ и ДПС е аритметически възможно

Депутатът от ДПС Хамид Хамид заяви, че е "аритметически" възможно да бъде сформирано правителство без подкрепата на ГЕРБ и ДПС. Помолен за коментар на тезата, че осъществяването на третия проучвателен мандат изглежда все по-невъзможно, Хамид заяви:

"Мисля, че колегите се убедиха, че не е много лесна работата".

Избори 2 в 1 са технологично възможни, каза още депутатът от ДПС. Въпреки това движението ще изчака с окончателната си позиция, след като изслуша представители на Централната избирателна комисия, допълни Хамид:

"Правили сме го, макар че не точно президентски и парламентарни. Мисля, че след среща с ЦИК, която са поискали колеги от ДБ, ще ги изслушаме, ще видим техническата възможност и дали  е възможно въобще на тези машини да бъде проведено. Аз мисля, че е възможно, така че не е драма".

Източник: БНР

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    МИЛЕЕЩ ЗА РОДИНАТА
    3 -2
    11:45, 20 авг 2021
    Дпс-раково образование за българия. Толкова противни лица,такива хамелеони на думи и действия.тази псевдопартия - оод -разделя обществото все повече и повече. По коварни от тях няма.който не се е хванал с9 тях не е ял попарата им.защото останалите партии също са кариеристични и се заиграват с тях в името на тяхното оцеляване. Да се изолират напълно от всички останали а те с техния ***** лидер нека да бръщолевят глупости с измислени и купешки щампи- рестарт държавност и още и още. До там стигна наглоста им че карадаи помаков отдике в турция да лиже пред ердоган че турция е негова родина а после взе да върти това онова както винаги-.но президента хубаво го натири наглеца. Без тях не е възможно.абе анамколу кой си ти.толкова ли си прост че не ти оври главата че помаците и шепата български мекерета ви ползуват като пушечно месо да се показвате и т.н.
    • Ви
      виж се първо в огледалото
      2 -1
      14:02, 20 авг 2021
      и тогава приказвай!
      Защо не казваш нищо за твоята любима БСП ? В момента столетницата прилича на сдс от времената когато се отлюспваше. На следващите избори може и да не влезе в парламента и да последва съдбата на седесарите.
Последни новини