Пиано бар на открито за празника на Димитровград в съботната вечер

Изображение 1 от 2

    Пиано бар на открито с участието на Кристина Дончева ще забавлява димитровградчани и гостите във вечерта на 28 август /събота/ на пл."Поезия", информират от община Димитровград.

    И тази година организаторите канят за празника на града отново едни от най-нашумелите и популярни имена от музикалния елит. Кристина Дончева, стана популярна с участието си в последния сезон на музикалния формат на бТВ "Гласът на България" през 2020 и продължава да печели награди, последната от които е от тазгодишното издание на фестивала за нова българска песен "Бургас и морето". С таланта и поведението си на сцената очарователната Кристина бързо става любимка на публиката.

    Пиано барът на открито е традиция в програмата за празника на Димитровград и едно от най-любимите и очаквани събития за почитателите на хубавата музика и популярни евъргрийни. Ефектен спектакъл с бял роял на сцената над водата на площад "Поезия", атрактивно сценично осветление и неповторима атмосфера, допълнена с парти маси и бар с напитки очаква димитровградчани в събота вечер. Предвидено е повече отстояние между масите и диспенсъри с дезинфектанти, допълват още от местната администрация.
     

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      АТ
      А така
      0 -6
      14:42, 26 авг 2021
      Съберете ги пак , и после бройките нараснали ! Пи... Виж коментара

    Още новини

    Последни новини