Рокери превзеха Димитровград в съботната вечер

    По повод празника на Димитровград снощи рокери от местния клуб "Викингите" и гости от цялата страна направиха дефиле по централните градски улици и представиха зрелищно акробатично "Stunt show“ и каскади с мотори и АТВ.

    В 19.00ч. от басейн "Химик" тръгнаха множество мотоциклети, които направиха Почетна обиколка по основните булеварди в града като поздрав за празника на Димитровград. 

    Десетки мотори сред които Harley-Davidson, Honda NTV, ИЖЕ с кош и много други атрактивни за гледане мотори пристигнаха в Димитровград в събота.

    След почетната обиколка рокерите паркираха мощните возила по бул."Д.Благоев" в отсечката от ул."Ромен Ролан" до кръговото пред Спортна зала където от 19.30ч. започна зрелищното „Stunt show" с мото каскади. Едни от най-добрите в страната стънт-райдъри направиха най-различни, опасни, акробатични и атрактивни номера с големи пистови мотори, АТВ и кола. 

    Вечерта продължи с водни игри и много рок на басейн "Химик" в Димитровград.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      В.
      В.
      6 -8
      13:05, 29 авг 2021
      В много градове празненствата бяха отменени. Загуба голяма ли щеше да бъде, ако и тук бяха отменени, при нарастващият брой заразени. Както се вижда, няма спазване на дистанция, няма и носене на маски. Пък после Хасковска област била в червената зона.

    Още новини

    Последни новини