Ахмед Доган не се яви, комисията "Росенец" не събра кворум

Липса на кворум провали заседанието на комисията "Росенец". Ахмед Доган, който днес беше поканен, не се яви в залата.

"Присъстват 6 народни представители от общо 12, което означава, че няма повече от половината. Тук са представителите на ИТН, ДБ, ИБГНИ. Липсват представителите на ГЕРБ-СДС, ДПС и на БСП. Поради тази причина ние няма да може да проведем последното заседание на комисията. Тъй като е последно заседание материалите, които сме събрали досега ще бъдат изпратени на всички органи – на ДАНС, на КПКОНПИ, на прокуратурата, ДНСК”, каза председателят на комисията Калоян Янков, цитиран от БГНЕС.

Почетният председател на ДПС беше поканен на изслушване, след като в комисията бяха изнесени данни, че е ползвал базата в парк "Росенец" по четири месеца годишно от 2016 до 2020 година.

Председателят на комисията Калоян Янков (на снимката) заяви, че в района се е строяло незаконно в изключително големи мащаби.

Източник: БНТ

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    !?
    !?
    5 0
    17:05, 14 сеп 2021
    Ще дойде ама друг път! Дали щеше да им обясни за "обрачите от фирми" тази култовата реплика произнесена от него в шоуто на Слави Трифонов преди години?
    • Ни
      Николай Георгиев
      3 -1
      17:09, 14 сеп 2021
      Нещо бъркате с мястото на произнасяне на репликата. Няма нищо общо със Слави.
  • 2
    12
    123
    2 0
    00:17, 15 сеп 2021
    А сега БСП-то да обяснят защо помагат на Доган и Курнелия да си подава оставката .Хора не гласувайте за БСП те са скрито ДПС.
  • 3
    Хр
    ХРИСТИЯНИН
    0 0
    08:03, 15 сеп 2021
    Двуличници лицемери обвързани като черва. Бсп дпс герб.хора не се заблуждавайте.манипулират ви.става въпрос за българите.турците са като стадо гласуват под команда но за кой - незнам го. Магаре да поставят и същото.
    Депутатите от дпс са смешници като се изказват с двадесет заучени щампи. Но и при тях има проумели и различни но......

Още новини

Последни новини