Светльо Хиподилски се присъединява към Азис!

Небезизвестният Светльо Витков отСветльо & The Legends започва собствено шоу от септември по телевизионния канал Pro.bg. 

Шоуто на певецът ще се казва „Точно така“ и ще се излъчва на живо, всеки делничен ден от 17:30 часа. 

Според телевизията в него музикантът ще влиза в образ, напълно различен от обичайния му, което ще е доста жалко особено ако мръсните думи не присъстват в речникът му. Освен това, забележи, шоуто щяло да бъде позитивно, като идеята му е едновременно да забавлява и да информира зрителите. До тук всичко звучи ужасно!

"Освен гости, шоуто ще показва репортажи от страната, в които главните герои са хора, често пъти оставащи незабелязани само защото в историите им няма сълзи и трагедии. Идеята е да направим тази част на публицистиката разбираема и мислеща. Все пак тя, също като живота, се движи между сериозното и комичното, казват от екипа на шоуто."

Заедно със Светльо Витков всеки ден на екрана ще се появява и неговият бенд, предвождан от друг бивш музикант на Хиподил -Венци Мицов.

Както разбрахме наскоро, Азис също ще бъде представен в "нестандартна" светлина в новият сезон на толк шоуто си - облечен като мъж.  

Изобщо нещата не вървят на добре, Азис като мъж, Витков позитивен, какво следва?

Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини