"Родопа" загуби на свой терен от "Димитровград 1947"

Отборът на „Димитровград 1947“ успя да прекъсне победната серия на „Родопа“, побеждавайки ги на стадиона в Смолян с 3:1. Гостите успяха да поведат в резултата в 30-тата минута, след като Димитър Палазов шутира от средата на половината на домакините, футболист на „Родопа“ се опита да спре топката, но тя рикошира, прескочи излезлия напред вратар и влезна в мрежата на Стефан Дафовски. Вторият гол падна в 42-та минута, след попадение на Ахмед Рамадан.

През вторите 45 минути, домакините се опитваха да задържат играта в половината на противника, но вместо да обърнат резултата, получиха трети гол в собствената си врата в 81-та минута, който бе дело на Васил Сантов. Почетното попадение за тима от Смолян бе дело на капитана Теодор Стефанов, който успя да се разпише в края на редовното време на двубоя.

Мачът започна с едноминутно мълчание в памет на бившия футболист на „Родопа“ Кристиян Гърбелов, който за съжаление почина преди дни в болница, след инцидент в Смолян. В негова памет, футболистите на „зелено-белите“ играха и с черни ленти.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини