Кметът на Димитровград гласува за стабилност, предвидимост и сигурност

    По традиция в изборния ден кметът на Димитровград Иво Димов даде своя вот в секция 15 в димитровградското ОУ “Алеко Константинов” в 11 часа днес.

    Иво Димов призова имащите право на глас да излязат и да гласуват в днешния изборен ден. “Аз призовавам хората да гласуват, става бързо и не е страшно. Така или иначе всички искаме да имаме стабилност, предвидимост, да имаме едно управление, което да внесе сигурност в страната, за да можем и ние общините да си свършим работата, както очакват хората от нас. Каквото посеем, това ще пожънем” обобщи кметът на Димитровград.

    Към момента избирателната активност в общината е слаба - около 8% към 11 часа, поясни градоначалникът, като даде пример, че на предходните избори 8% активност сме имали в 9:00 часа.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ди
      димо ивов
      8 -3
      17:10, 14 ное 2021
      ивчо ивчо добре че хората не знаят за другата ти страна,как се държиш и какви методи ползваш срещу хората които не са с теб.
    • 2
      Dd
      dd
      0 -2
      19:38, 14 ное 2021
      Който и да спечели от старите и нови партии.коронафашизма ще продължи.Не знам как не се научихте за 30г.Спокойно, ЕС не се нуждае от българи,никой няма да жали за нас.Е,евтината работна ръка си беше добре за запада.
    Последни новини