Българка с международно отличие за млади предприемачи

Българският предприемач Виктория Викторова беше отличена като една от най-значимите бизнес личности под 40 години в наградите "Business Elite's 40 under 40" за 2021 г., съобщиха от фирмата MindFit. 

32-годишната софиянка е спечелила журито със стартъпа MindFit, който предоставя на фирми психотерапия под формата на социална придобивка. Оценителите са взели предвид и другите начинания на Викторова - маркетинг агенцията за високи технологии Press Start, която оперира на българския пазар от повече от пет години, както и технологичния стартъп LayAlt, който разработва цялостно решение за онлайн търговия, позволяващо лесно заснемане на продукти и превръщането им в леки 3D модели. Виктория Викторова е съосновател и управител и на трите бизнеса.

Призовете "Business Elite's 40 under 40" се присъждат ежегодно и отличават млади предприемачи от Югоизточна Европа, а чрез отделни издания - и в други региони по света. Организаторите взимат предвид постижения, репутация, лидерски умения и амбиция за последващо развитие на бизнеса, когато избират победителите. Сред по-детайлното описание на критериите са и предишни работни места, бизнес постижения, потенциал на настоящите бизнес начинания за международна експанзия, корпоративни ценности и мисия, вдъхновяваща лична история и много други.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини