Нека бъде Коледа... с еТВ

    Тази Коледа бъдете с програмата на еТВ! Ще Ви предложи богат избор от романтични, коледни и семейни филми!

    Коледната филмова приказка в ефира на еТВ започва с една затрогваща любовна история за магията на вторият шанс. Гледайте „Нищо не може да се сравни с Коледа“ на 20 декември в 21:30 часа.

    „Коледа по поръчка“ на 24 декември от 19:30 часа - Аманда е асистентка на известен фотограф. Шефът й получава покана да снима коледните тържества в царство Пантрея и Аманда, заминава на нейно място като се представя за нея. Скоро тя се запознава с принц Леополд и се влюбва в него, въпреки че не е от кралско потекло...

    25 декември

    „Семейният мъж“ в 19:30 часа - В поредната история за парарелния живот смело се впуска Никълъс Кейдж, еднакво добър като брокер, побъркващ се от работа; мрачен чудак, разхождащ непокорно куче; безпомощен баща, сменящ подгизнал памперс...
    „Коледни пожелания“ в 21:30 часа - Дарси Блейк има идеалната работа - тя работи за „Харингтън Хаус“, успешна фирма за поздравителни картички, в редакционен отдел. Да пише сърцати, чувствени и смислени текстове за картички е много важно за Дарси, особено по Коледа, която е била много важна за нея като малко момиче. Тя осъзнава, че е малко различна от колегите си, но това не я притеснява. Всичко е на път да се промени, когато Андрю Харингтън пристига в компанията, за да поеме управлението от дядо си и той има много по-различна гледна точка на празниците.

    26 декември

    „Приказка за коледната звезда“ от 14:40 часа - Смело момиче се отправя на опасно пътешествиеза да открие отдавна изчезналата Коледна Звезда и по този начин да освободи кралството от злите сили, които са го завладели, да спаси Краля и да намери отдавна изчезналата Принцеса Златокоска. Но срещу това смело момиче се изправят зли и могъщи сили, които са готови на всичко за да я спрат.

    „Магията под венеца“ от 17:30 часа - Стопляща сърцето приказка за търсенето празничния Коледен дух и намирането на истинската любов.

    „Коледна размяна“ от 19:30 часа - Самотен баща и 11-годишният му син са принудени да видят своите светове през очите на другия, когато коледна магия неочаквано разменя телата им.

    27 декември

    „Коледа като по поръчка“ от 15:00 часа - Аманда е асистентка на известен фотограф. Шефът й получава покана да снима коледните тържества в царство Пантрея и Аманда, заминава на нейно място като се представя за нея.

    „Коледна лудост: от 19:30 часа - Романтична комедия, която доказва, че не е нужно да търсите любовта, за да я намерите.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини