14 нови позитивни на Ковид-19, сред тях две учителки от забавачки

14 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Лицата са от общините Хасково, Харманли, Свиленград, Любимец, Тополовград и Димитровград. Сред новите позитивни е учителка от  "П. Славейков" в Димитровград. Под карантина са 57 ученици от 5а, 5б и 7а клас. Заразена е учителка от ДГ "Зорница" в Хасково. Под карантина са 22 деца, 1 учител и 1 помощник-възпитател. 
 
175 души са хоспитализирани към момента.
Доказаните с коронавирусна инфекция в областта от началото на пандемията до момента са 17781. Излекуваните са 11218. Починали са 1166 души.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Мя
    мяуууу
    27 -8
    06:57, 19 дек 2021
    Властите са изправени пред трудна задача.
    1- Да убедят част от населението ,че бъркоча ще ги спаси от вирус.
    2- Да убедят останалата част от населението,че бъркоча не пази от вирус и трябва още една доза.
    • Да
      дааа
      21 -8
      06:58, 19 дек 2021
      Дозатори такива.
    • Ни
      Николай Марков
      17 -3
      13:32, 19 дек 2021
      Някой знае ли защо държавите с най-голям процент на ваксинирани в Европа са в локдаун?

      Нали ваксинацията щеше да ни върне нормалния живот, но нещо не се случва май. Защото ако ще сме ваксинирани, но няма да можем да пътуваме свободно без допълнителни изследвания, няма да ходим на работа и няма да живеем като човешки същества, какъв е смисъла?!

      Разбирам, че всеки инжектиран намира своя личен смисъл да бръщолеви каквото му дойде наум, но има факти, които са повече от очевидни, какво друго има, за да спорим?!

      И така, защо инжектираните се оказаха незащитени? И силно заразни.

      Николай Марков
    • Ан
      Анастасия Гешева
      5 -2
      19:17, 19 дек 2021
      Когато медиите ни осведомяват избирателно, частично и манипулативно, нямаме никакъв друг избор, освен да се осведомяваме сами и да си анализираме сами. Надявам се, че на много хора им прави впечатление поредната игра на числа и казване на А, без да кажеш Б.

      А именно, медиите надлежно ни уведомяват, че Нидерландия налага пълен локдаун, но не съобщава, че там има над 75% ваксинирани население. Знам, сега започват спекулациите – Ама те не били всичките с три дози, тоест, изтекла е гаранцията на досегашните дози. Следват другите спекулации – Първо се смятало, че ваксините пазят, после се оказало, че пазят след н-броя дози, после се оказало, че не пазят, но се минавало по-леко и т.н. тъпизми, от които ми дойде до гуша вече толкова време.

      Същото е положението с Германия и Англия, рекордни нива заразени при рекордни нива ваксинирани. И същата картинка, медиите не обсъждат връзката ваксина-зараза, оставят това на нас, благодаря.

      Новият вариант не го хващали ваксините. Ми тогава за какво са ви тия ваксини?
      Докога така, не знам, не може дълго време да бъде излагана на показ човешката глупост. Все се надявам, че в един момент поне гордостта на хората ще избухне, че ги правят на глупаци.

      У нас селянката Асена иска да забърза, защото разписанието на щама е дадено и началото на януари пристига, след като не пристигна по първоначалното разписание на математиците за 10-15 декември. Обаче, ако Асена иска да ви боде и то под заплахата от новия щам, какво като не е с нищо опасен, при положение, че НАЙ-ВАКСИНИРАНИТЕ европейци минават в локдауни и поредни „вълни“, питам ви, за какво са ви ваксини, които ДОКАЗАНО НЕ РАБОТЯТ НИТО СРЕЩУ ОСНОВНИЯ ЩАМ, НИТО СРЕЩУ ДЕЦАТА МУ?

      Аз логика у управляващите не търся. Те са кукли на конци, които изпълняват поръчки на своите господари.
      Аз търся логика у хората, у населението. Хората да направят връзката между А, Б и В.

      Тези ваксини не работят срещу вируси, други са техните цели.
      А това с локдауните, вълните, тестовете в училище, игрите на отвори-затвори, незаконните сертификати и новата класа „избрани“, защото били ваксинирани, това жестоко омръзва и ще бъде пометено. Ако не в света, то в България със сигурност! Тук никога не са виреели добре западните присадки. Виреят винаги насила и винаги дават лоши плодове, ако изобщо вържат.

      На фокус на намерението на българските власти да ваксинират децата с отровите на Гейтс, припомням, че статистиката Дейли кейсес се изготвя в института Джон Хопкинс в Харвард, а не в България. Припомням, че всички медии имат един и същ програмен сценарий по темата. Припомням, че политиците се управляват чрез имейли от вън по темата.

      Анастасия Гешева
  • 2
    Ян
    Янко Димитров
    17 -5
    10:21, 19 дек 2021
    Я ви казах говеда цяла Европа локдаун локдаун всички влокдаун като не искате да се ваксинирате до четвърта доза е така.Затворени в къщи ще гледате телевизия само БТВ И НОВА без интернет и метабук.Не искате да се ваксинирате с пета доза няма да ходите на мол на бар на майка си в сливата.В къщи по пижами без куку код и зелен сертификат.Е вижте ти холандците 85% са с кюпа и пак малките зомбчета не могат по празниците да се видят с баба и дядо зомб.Вкъщи на колене пред иконата на вълшебната спринцовка .Всички насилствено да и се покланят иначе няма да ходят в Куфланд и Била а и Метро и Декатлон ще видят през крив макарон
    • Я.
      Я.Димитров
      5 -10
      11:20, 19 дек 2021
      Стига компромиси и игрички, всички трябва да се бо... Виж коментара
  • 3
    Бр
    бре
    11 -10
    11:37, 19 дек 2021
    Голям праз!Яка манипулация.Аз един болен не познавам.
  • 4
    Жо
    Жооо
    2 0
    15:17, 19 дек 2021
    Знае ли се учителката дали е от ДГ Зорница или от ДГ Незабравка? И от коя група?
    • Ай
      айде пак паника
      5 -1
      16:26, 19 дек 2021
      И кво. Ще я заобикаляш цяла година ли ? Разберете бре . Ние си го правим. Уния само конците дърпат.
  • 5
    До
    До Жооо
    1 0
    16:58, 19 дек 2021
    От Зорница е не е от Незабравка и групата е под карантина 3-та група
  • 6
    Тъ
    Тъпак
    0 0
    01:20, 20 дек 2021
    Тъп си
  • 7
    Жу
    жули
    0 0
    12:33, 21 дек 2021
    И от кога невежеството води до прогрес...жалки и смешни коментари...ваксинирането срещу К19 е въпрос на личен избор,когато стане задължително,тогава давайте КОМПЕТЕНТНОТО си мнение и се опитвайте да манипулирате...хора умират,млади,в разцвета на силите си,бащи,майки,деца...как не ви е срам...как!!!
Последни новини