Изчезналият пастир в село Антон е открит с наранявания от побой

Открит е вторият пастир в с. Антон, който полицията издирва от няколко дни, съобщава МВР. По разкази на мъжа, който е с наранявания и телесни повреди, те са от побой, нанесен му преди дни от задържаните вече двама мъже от селото.
До него униформените стигнали след разговори с хора от селото, които пък мъжът потърсил.

Вчера МВР оповести информация за спецакция в населеното място срещу двама братя. След случая в с. Антон на всички полицейски началници е разпоредено да започнат проверки по места за други подобни случаи. От МВР дори призовават хората, ако имат данни за такива лица, да подадат сигнал.

Втори ден продължава специализираната акция на Национална полиция и жандармерията в село Антон, Софийска област, след убийството на пастира Иван Доганов (28 г.) там в неделя.

Задържани са двама братя, Дончо и Красимир Петрови - крупни арендатори, за чиито животни се е грижел убитият. И срещу двамата са повдигнати обвинения за умишлено убийство, срещу втория задържан - в качеството му на съучастник.

Коли на жандармерията създадоха контролно пропускателни пунктове в селото и спират всички автомобили за проверка.

Текат проверки от НАП и Българската агенция за безопасност на храните на бизнеса и животновъдните обекти на задържаните след убийството двама братя крупни арендатори, за чиито животни се е грижел убития пастир.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини