Задържаха водач с 3.06 промила и четирима с дрога в Хасковско

Четири бързи производства са заведени през денонощието срещу водачи, нарушили Закона за движение по пътищата, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Три от тях са за употреба на дрога. В ареста на Харманли е била 29-годишна от Раднево, управлявала Фолксваген след употреба на бензодиазепин. В ареста на Свиленград е бил 21-годишен, шофирал Нисан след употреба на канабис. В ареста на Димитровград е бил 34-годишен водач на БМВ, употребил амфетамин и метаамфетамин.

Четвъртото производство е срещу водач, хванат да шофира Фолксваген в Димитровград след употреба на 3.06 промила алкохол. Проверката на 31-годишния е осъществена тази сутрин в 1:20 часа на улица „Търново“. Мярката и на четиримата е била до 24 часа.

Бързо производство е стартирало в управлението в Димитровград. То е срещу 19-годишен румънски гражданин, пътник в лек автомобил Рено, спрян за проверка на булевард „3 март“ в града. В хода на контрола, в дрехите му е открито пликче с грам суха зелена листна маса – марихуана и бяло кристално вещество с тегло 0,6 грама, реагиращо при полеви наркотест на метамфетамин. Румънецът е задържан до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини