Опасна пътна табела по пътя Димитровград-Хасково

Изображение 1 от 6

    Опасна табела се люлее по пътя Димитровград - Хасково. 
    Люлеещата се табела се намира на разклона на детелината за магистрала Марица, на отбивката за София по пътя от Хасково за Димитровград след село Крепост. Едната от двете захващащи скоби на табелата е откачена и представлява сериозна опасност, особено ако от силните пориви на вятъра изхвърчи в посока магистралата. При сбъсък с движещо се МПС по магистралата е способна да премине през стъклото и дори да се забие в самия автомобил, коментира преминаващ шофьор. По думите на шофьора с кърджалийска регистрация, при инцидент табелата може да обезглави пътниците в автомобила или камиона.

    След като направихме проверка на място, сигнализирахме АПИ за опасноста, които заявиха, че веднага ще се се задействат, за да обезопасят табелата.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      И
      И
      3 0
      15:59, 1 апр 2022
      Всичко е калпаво ,е кой е виновен герб естествено.
    • 2
      Е
      Е
      1 0
      00:41, 2 апр 2022
      Е дано се задействат преди да е станало късно както обикновено правят айде задействайте се АПИ преди някой да е пострадал малко ли такива случаи има обикновено като стане нещо тогава се сещат че там имало проблем ЗАЩО??? Трябва ли невинни хора да плащат за грешките на другите не говоря само за тази табела а по принцип нищо в България не се прави като хората!ЗАЩО???
    Последни новини