Стивън Гейтли от Бойзоун починал след алкохолен маратон. Издирват българин

Мистериозната смърт на 33-годишния певец от ирландската момчешка група "Бойзоун" Стивън Гейтли е настъпила след 8-часов алкохолен маратон в нощния топ гей клуб "Black Cat" в столицата на остров Майорка Палма, съобщиха в. "Индипендънт" и в. "Сън".

Певецът, който рядко пиел, е бил видян да обръща коктейли и бяло вино заедно с 32-годишния си партньор Андрю Коулс, с когото сключи граждански брак през 2006 г.

В бара двамата се запознали с 25-годишен българин на име Георги Дучев (Giorgi Duchev) и заедно с него се върнали влуксозния си апартамент в курорта Пуерто Андракс в югозападната част на Майорка. Там момчетата продължили да пият.

Когато Андрю отишъл да си легне, Стивън спял на дивана. По обед Андрю открил Стивън мъртъв в странна "молитвена поза". Той бил по пижама, клекнал на пода с лице върху възглавница от дивана.

Според британски медии певецът се е задушил, след като е повърнал. Анди веднага се опитал да съживи приятеля си, но без успех.

Испанската полиция издирва българина.

"Не смятаме, че смъртта на ирландския певец е подозрителна и че Дучев по някакъв начин е замесен в нея, но показанията му могат да са от жизнено важно значение", е заявил източник от испанската полиция пред в. "Таймс". Във вторник се очаква да бъде направена аутопсия на трупа. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини