Принц Луи няма да бъде в училището на Джордж и Шарлот

Принц Луи стана център на внимание по време на честванията по случай платинения юбилей на кралицата. Все още се говори за поведението на 4-годишния син на Уилям и Кейт. Някои експерти посочват, че то е напълно нормално и няма да му създаде проблеми в училище. А що се отнася до училището, говори се, че то няма да е това на Джордж и Шарлот.

Скоро херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще напуснат Лондон и резиденцията си. Преместването им ще се случи това лято, като основната причина за това е образованието на техните деца.

Според някои източници, принцеса Шарлот и принц Джордж ще учат в школо, намиращо се в близост до Уиндзор Естейт.

Подобно на Шарлот, принц Луи вече посещава детската градина Willcocks в Кенсингтън. Той постъпи там миналата година, но за разлика от по-големите си брат и сестра, той е живял само в британската столица.

Според последните доклади, 4-годишният Луи ще бъде записан в подготвителен клас.

Все още не е ясно когато точно ще започне преместването на семейството в Уиндзор. Но след като стане, принц Уилям, съпругата му и трите им деца ще бъдат по-близо до кралицата. Освен това, само на 45 минути с кола живеят и родителите на Кейт.

За разлика от Лондон, в Уиндзор децата на кралската двойка ще имат по-голяма свобода и повече сигурност. Те могат да се разхождат сами в градината и да играят на воля.

Източник, близък до Gloucestershirelive, твърди, че след като Луи, Шарлот и Джордж завършат, ще заживеят в Анмер Хол в Норфолк. „Това е тяхното щастливо място“, казва приятел на сина на принц Чарлз.

Докато едни се чудят къде ще учи принц Луи, други не пропуснаха да похвалят поведението на Кейт Мидълтън по време на годишнината на кралицата. На няколко събития нейният по-малък син трудно стоеше на едно място. Освен че си запушваше ушите, той на няколко пъти ѝ се плезеше насреща. Въпреки това, тя запази самообладание и не го нашамари, както биха постъпили много майки.

Според специалист по езика на тялото, жената на принц Уилям е постъпила доста адекватно на фона на държанието на момченцето. Вместо да му се кара постоянно и да го разплаче, тя го остави да изрази своята индивидуалност.

Джуджи Джеймс посочва пред The Sun, че всеки родител може да се учи от Кейт, която запазила спокойствие. „Тревогата от родителя ще се пренесе на детето, но за щастие това може да сигнализира за спокойствие... Имаше някои малки сигнали за безпокойство, които преминаха между Уилям и Кейт, когато за първи път излязоха на балкона през първия ден, но беше зад гърба на децата. В противен случай нямаше признаци на суетене, притеснение, проверка или негативно очакване и този отговор изглежда избягваше всякакви моменти на драма“, обяснява експертът.

Уилям и Кейт са успели да се разберат по невербален начин, само с поглед, как да се държат с принц Луи.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини