Двама задигнаха портмонета с пари, деца крали от строителен обект

Четирима души са хванати за кражби в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 16.06.2022 г. в Районното управление в Димитровград e получен сигнал от 66-годишна жена, че е установила липса на дамското си портмоне, съдържащо лична карта, дебитна карта и 20 лева. В резултат на проведено издирване е установен извършителят на деянието. Това е 37-годишна жена от града. Откраднатите вещи са възстановени.

На следващия ден е извършена кражба на портмоне и в Свиленград. То било оставено на пейка в района на общинския пазар. В него имало мобилен телефон Хiaomi, безжични слушалки, ключ и 45 лева, собственост на 39-годишен мъж от Любимец. Вещите са доброволно предадени от лицето извършило кражбата, а именно 78-годишен мъж от Свиленград.

На 17.06.2022 г. в Районното управление в Хасково е подаден сигнал от 33-годишен мъж от Хасково, за това, че от строителен обект в града започнали да изчезват строителни материали на обща стойност около 1000 лева. Служители на Районното управление в Хасково са провели издирване и са установили извършителите на деянието. Това са две момчета на 15 и 16 години. Те признали за извършената кражба и предали част от строителните материали с протокол за доброволно предаване. По случая е образувана полицейска преписка.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини